Felii cu somon afumat si broccoli

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 2076 vizualizari

 

O gustare -aperitiv rapid de preparat care sta bine langa un pahar de vin rece daca-ti sosesc musafiri :d

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de foietaj
  • 200 g broccoli congelat
  • 150 g somon afumat
  • ketchup picant
  • mujdei de usturoi verde
  • sare
  • ulei masline
  • codite de ceapa verde
  • marar verde -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii cu somon afumat si broccoli:


  1. Decongelati foietajul la temperatura camerei. Decongelati broccoli.

  2. Fierbeti cateva minute broccoli desfacut in buchetele in apa cu sare [ fara capac pentru a nu-si schimba prea mult culoarea ].

  3. Intindeti foaia de foietaj si o portionati dreptunghiular de marimea unei palme mici. Marcinile se ruleza usor.

  4. Ungeti unele felii cu ketchup, altele cu mujdei.

  5. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.

  6. Deasupra distribuiti buchetele de broccoli si somon afumat.

  7. Feliile se pulverizeaza fin cu ulei [ eu am avut un spray cu ulei de masline].

  8. Se da tava la cuptorul preincalzit pana foietajul incepe sa se rumeneasca.

  9. Decorati cu ceapa verde sau marar tocat.

  10. Se servesc atat calde cat si reci insotite de legume sau dupa preferinta de un pahar de vin.

 

TIPS-URI

1

Legumele nu-si schimba mult culoare daca sunt fierte fara capac . Este mai simplu decat metoda cu scosul in apa cu gheata >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii cu somon afumat si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gicuta69 1

12.07.2015, 13:46

Cred ca-i tare bun!

Valclaudia 1

12.07.2015, 14:46

vin la tine!

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv