Felii cu somon afumat si broccoli

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 1723 vizualizari

 

O gustare -aperitiv rapid de preparat care sta bine langa un pahar de vin rece daca-ti sosesc musafiri :d

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de foietaj
  • 200 g broccoli congelat
  • 150 g somon afumat
  • ketchup picant
  • mujdei de usturoi verde
  • sare
  • ulei masline
  • codite de ceapa verde
  • marar verde -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii cu somon afumat si broccoli:


  1. Decongelati foietajul la temperatura camerei. Decongelati broccoli.

  2. Fierbeti cateva minute broccoli desfacut in buchetele in apa cu sare [ fara capac pentru a nu-si schimba prea mult culoarea ].

  3. Intindeti foaia de foietaj si o portionati dreptunghiular de marimea unei palme mici. Marcinile se ruleza usor.

  4. Ungeti unele felii cu ketchup, altele cu mujdei.

  5. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.

  6. Deasupra distribuiti buchetele de broccoli si somon afumat.

  7. Feliile se pulverizeaza fin cu ulei [ eu am avut un spray cu ulei de masline].

  8. Se da tava la cuptorul preincalzit pana foietajul incepe sa se rumeneasca.

  9. Decorati cu ceapa verde sau marar tocat.

  10. Se servesc atat calde cat si reci insotite de legume sau dupa preferinta de un pahar de vin.

 

TIPS-URI

1

Legumele nu-si schimba mult culoare daca sunt fierte fara capac . Este mai simplu decat metoda cu scosul in apa cu gheata >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii cu somon afumat si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gicuta69 1

12.07.2015, 13:46

Cred ca-i tare bun!

Valclaudia 1

12.07.2015, 14:46

vin la tine!

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu salata beof