Felii cu somon afumat si broccoli

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 919 vizualizari

 

O gustare -aperitiv rapid de preparat care sta bine langa un pahar de vin rece daca-ti sosesc musafiri :d

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de foietaj
  • 200 g broccoli congelat
  • 150 g somon afumat
  • ketchup picant
  • mujdei de usturoi verde
  • sare
  • ulei masline
  • codite de ceapa verde
  • marar verde -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii cu somon afumat si broccoli:


  1. Decongelati foietajul la temperatura camerei. Decongelati broccoli.

  2. Fierbeti cateva minute broccoli desfacut in buchetele in apa cu sare [ fara capac pentru a nu-si schimba prea mult culoarea ].

  3. Intindeti foaia de foietaj si o portionati dreptunghiular de marimea unei palme mici. Marcinile se ruleza usor.

  4. Ungeti unele felii cu ketchup, altele cu mujdei.

  5. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.

  6. Deasupra distribuiti buchetele de broccoli si somon afumat.

  7. Feliile se pulverizeaza fin cu ulei [ eu am avut un spray cu ulei de masline].

  8. Se da tava la cuptorul preincalzit pana foietajul incepe sa se rumeneasca.

  9. Decorati cu ceapa verde sau marar tocat.

  10. Se servesc atat calde cat si reci insotite de legume sau dupa preferinta de un pahar de vin.

 

TIPS-URI

1

Legumele nu-si schimba mult culoare daca sunt fierte fara capac . Este mai simplu decat metoda cu scosul in apa cu gheata >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii cu somon afumat si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gicuta69 1

12.07.2015, 13:46

Cred ca-i tare bun!

Valclaudia 1

12.07.2015, 14:46

vin la tine!

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv floare din peste marinat