Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Mai 2016 | 546 vizualizari

 

Desert delicios, echilibrat, cu putine calorii pe care-l puteti prepara dupa gustul personal, adaugand diverse ingrediente cum ar fi; fulgi de ovaz, frisca de cocos, unt de cacao, banane,  seminte, nuci zdrobite, fistic, sirop de artar, fulgi de migdale sau fructe proaspete la alegere ca tot vine vara...

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri pline cu varf iaurt grecesc
  • 5 linguri unt de cocos ( moale, aproape topit)
  • 2 linguri miere( sau dupa gust)
  • vanilie
  • 1 lingura apa de flori de trandafir ( sau portocal)
  • o cana de fructe de padure( eu am avut congelate)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure:

Se amesteca iaurtul cu untul de cocos, mierea, vanilia, apa de flori de trandafir.


Intr-o tavita punem o foaie de copt si pe ea asezam fructele, deasupra turnam compozitia de iaurt.


Punem tavita la congelator doua trei ore sau pana se congeleaza si se intareste perfect.


Scoatem prin rasturnare cu tot cu foaia pergament pe un tocator si portionam felii.


Daca doriti le puteti stropi cu sirop de artar si puteti presara fulgi de migdale.


Desertul se pastreaza la congelator.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti adauga in compozitia de iaurt ciocolata alba topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de iaurt inghetat cu cocos si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:43

Multumesc Simonici

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:43

Multumesc Marcela

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:44

Multumesc Licurici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de sirop de artar cu bucati crocante de caramele