Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.

de Dan_Alexandru in Vita, 21 Apr 2012 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr muschi de vita
  • 6 frunze de salvie
  • 35 gr vin alb
  • 15 gr unt
  • 200 gr faina
  • Ulei de masline .
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.:

Taiem muschiul de vita felii , il batem putin pe margini ( atentie , de obicei muschiul de vita nu se bate nu se spala). in fine , eu l-am batut putin , am adaugat pe fiecare felie cate o frunza de salvie iar apoi am pus cate o felie de prosciutto crudo . Dam fiecare felie prin faina , nu multa faina , le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , cand s-au facut pe ambele parti , adaugam vin alb si imediat un cubulet mic de unt , dam focu la maxim , amestecam incet 13 secunde cat sa se lege sosul de vin . Asezati preparatul estetic pe farfurie si cu restul frunzelor de salvie le folosim la decor .


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

22.04.2012, 15:59

faina prezentarea

mamaieelena 1

22.04.2012, 19:54

bun imi place

iri_iri 1

22.04.2012, 22:11

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar