Felioare de franzela cu mousse de ton si salam

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2013 | 1839 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun,cel mai mult imi place sa le mananc cu castraveti murati,cred ca sunteti de acord cu mine,merge numai bine cu muraturi.Cand nu e timp de bucatarit seara si ai numai o cutie de ton in dulap asta e reteta potrivita.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • o franzela
  • o cutie de ton
  • 150 gr branza Philadelphia sau tofu taiat cubulete
  • ulei de masline
  • putina sare
  • un strop de lamaie
  • un strop de otet negru
  • cateva felii de salam uscat
  • fistic macinat mai gros
  • rosii si muraturi daca vrem si avem..
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felioare de franzela cu mousse de ton si salam:

Am taiat franzela felioare mici si asezat pe farfurie.


Am desfacut cutia de ton si am scurs uleiul. Am pus in mixer cu branza, putin ulei, putin otet, zeama de lamaie o lingura si am mixat pana a devenit crema mai densa. Am scos intr-un bol si am gustat de sare si piper.


Am asezat cu cutitul peste feliile de franzela, am decorat cu o bucatica de salam uscat si fistic macinat mai gros.


Am servit cu muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Felioare de franzela cu mousse de ton si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

01.02.2013, 22:14

Ce bune!

diana_k 1

02.02.2013, 20:39

alba_zori 1

04.02.2013, 11:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton