Felul II cu carne din supa de pui

de alinutzika in Pui, 9 Ian 2012 | 22739 vizualizari

 

Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II.
O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc.
Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav!
Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa!
E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:)))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui fiarta (orice, numai carne sa fie:))
  • 3 morcovi mari
  • sare, piper, vegeta
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felul II cu carne din supa de pui:

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.

Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felul II cu carne din supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alinutzika 1

09.01.2012, 23:36

va multumesc!

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:00

Cand eram mici , mama, scotea carnea din supa ,o prajea , adauga bucatile mai mari de legume care au fiert in supa [ morcov , patrunjel ,cartofi]si le prajea si pe acestea , adauga patrunjel verde din belsug .
Foarte bun Alinutzika , simplu si gustos .

alinutzika 1

10.01.2012, 16:20

multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar