Felul II cu carne din supa de pui

de alinutzika in Pui, 9 Ian 2012 | 9518 vizualizari

 

Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II.
O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc.
Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav!
Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa!
E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:)))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui fiarta (orice, numai carne sa fie:))
  • 3 morcovi mari
  • sare, piper, vegeta
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felul II cu carne din supa de pui:

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.


Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.


Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Felul II cu carne din supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alinutzika 1

09.01.2012, 23:36

va multumesc!

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:00

Cand eram mici , mama, scotea carnea din supa ,o prajea , adauga bucatile mai mari de legume care au fiert in supa [ morcov , patrunjel ,cartofi]si le prajea si pe acestea , adauga patrunjel verde din belsug .
Foarte bun Alinutzika , simplu si gustos .

alinutzika 1

10.01.2012, 16:20

multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci