Fettucine cu somon si feta

de RuxyRux in Paste, 4 Apr 2012 | 2381 vizualizari

 

Pentru o cina savuroasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fettucine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 cepe verzi( fire)curatate si tocate fin
  • 350 gr sparanghel proaspat( pus putin la aburi)
  • 2 bucati mari de somon proaspat
  • 1 lingura de capere tocate fin
  • 300 ml smantana
  • 100 gr feta maruntita
  • piper negru
  • sare dupa gust
  • 1 lamaie taiata sferturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettucine cu somon si feta:

Se fierb pastele...al dente sau nu...inspirati-va dupa intsructiunile de pe cutie...mie imi plac mai moi asa ca mereu le las un minut sau doua mai mult apoi le acopar si le las sa se umfle.


Am calit inabusit in ulei de masline ceapa verde si sparanghelul pus putin la aburi( 2-3 minute) la foc moderat in jur de 5 minute.


Somonul fara piele si dezosat, taiat bucati mici l-am pus pe gratar, se face foarte rapid si l-am dat deoparte.


Am pus apoi intr-o tigaie adanca, somonul cu ceapa, sparanghelul, caperele si smantana. Potrivim gustul de sare si piper. Am lasat pe foc mic inca cinci minute apoi am amestecat pastele ( inca fierbinti) scurse bine cu feta si restul compozitiei.


Asezam pe farfurie si decoram cu lamaie.


Foarte foarte bun!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettucine cu somon si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

deyutzky 1

05.04.2012, 13:30

uuu...cum arata apetisant

RuxyRux 1

05.04.2012, 21:05

Multumesc tare tare mult...ma bucur ca v-a placut

Dana_Retetegg 1

05.04.2012, 21:32

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia