Fettucine cu somon si feta

de RuxyRux in Paste, 4 Apr 2012 | 1834 vizualizari

 

Pentru o cina savuroasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fettucine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 cepe verzi( fire)curatate si tocate fin
  • 350 gr sparanghel proaspat( pus putin la aburi)
  • 2 bucati mari de somon proaspat
  • 1 lingura de capere tocate fin
  • 300 ml smantana
  • 100 gr feta maruntita
  • piper negru
  • sare dupa gust
  • 1 lamaie taiata sferturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettucine cu somon si feta:

Se fierb pastele...al dente sau nu...inspirati-va dupa intsructiunile de pe cutie...mie imi plac mai moi asa ca mereu le las un minut sau doua mai mult apoi le acopar si le las sa se umfle.


Am calit inabusit in ulei de masline ceapa verde si sparanghelul pus putin la aburi( 2-3 minute) la foc moderat in jur de 5 minute.


Somonul fara piele si dezosat, taiat bucati mici l-am pus pe gratar, se face foarte rapid si l-am dat deoparte.


Am pus apoi intr-o tigaie adanca, somonul cu ceapa, sparanghelul, caperele si smantana. Potrivim gustul de sare si piper. Am lasat pe foc mic inca cinci minute apoi am amestecat pastele ( inca fierbinti) scurse bine cu feta si restul compozitiei.


Asezam pe farfurie si decoram cu lamaie.


Foarte foarte bun!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettucine cu somon si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

deyutzky 1

05.04.2012, 13:30

uuu...cum arata apetisant

RuxyRux 1

05.04.2012, 21:05

Multumesc tare tare mult...ma bucur ca v-a placut

Dana_Retetegg 1

05.04.2012, 21:32

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia