Ficat cu ciuperci si leurda

de mihaelar63 in Ficat, 13 Mar 2015 | 2834 vizualizari

 

Este primavara . Avem leurda , deci o alaturam la tot ce se potriveste :d .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat vitel
  • 1 pahar lapte
  • cimbru uscat pudra
  • 2 linguri untura curcan
  • 500 gr ciuperci
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura mica leurda
  • 1 lingurita mustar
  • 1 pahar smantana
  • Patrunjel verde .
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat cu ciuperci si leurda:


  1. Ficatul de vitel se pune in lapte rece si se lasa pentru a se scoate sangele din el [ va fi si mai fraged].

  2. Curatati ciupercile de pielite si le feliati .

  3. Curatati , spalati si tocati ceapa si leurda .

  4. Caliti usor ceapa in ulei .

  5. Caliti si ciupercile 5 minute .

  6. Sarati si adugati mustarul si smantana . Amestecati patrunjelul verde tocat marunt .

  7. Ficatul se scurge de lichid se portioneaza , se pudreaza cu cimbru uscat si se prajeste in untura incinsa .Sarati doar la sfarsit .

  8. Serviti ficatul insotit de ciupercutele sotate cu smantana si leurda .

  9. Preparatul trebuie sa fie cald la servire .

TIPS-URI

1

Ficatul tinut in lapte va fi mai fraged . Va avea consistenta untoasa in interior fara gustul de fad .

2

Sarati ficatul doar la sfarsitul prepararii . Daca-l sarati la inceput acesta se va intari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu ciuperci si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

14.03.2015, 13:27

ela 2015-

mihaelar63 1

14.03.2015, 13:27

Veve , este

monik80 1

17.03.2015, 17:42

bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc in sos de vin, cu legume natur