Ficat de porc in sos

de adry88 in Ficat, 29 Oct 2013 | 20848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 300 g rosii in suc
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc in sos:

Ficatul il punem in apa rece si lasam cca 10 min dupa care spalam pana nu mai iese sange,dupa care il punem la scurs.


Punem apa intr-o cratita si punem pe foc,cand sa incalzit adaugam bucatile de ficat si lasam sa fiarba cateva colocote(cat sa luam spuma)


Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam un pic de apa,pasta de tomate si lasam sa fiarba,adaugam rosiile tocate si sucul de rosii,ficatul,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust,


Lasam sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos,la finam adaugam ustuoiul pisat si mai lasam cca 2 min pe foc,


Noi am servit cu mamaliguta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

30.10.2013, 10:44

multumesc

Rocsi 1

30.10.2013, 11:03

diana_k 1

31.10.2013, 08:25

bunnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos de rosii