Ficat de porc in sos

de adry88 in Ficat, 29 Oct 2013 | 26746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 300 g rosii in suc
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc in sos:

Ficatul il punem in apa rece si lasam cca 10 min dupa care spalam pana nu mai iese sange,dupa care il punem la scurs.

Punem apa intr-o cratita si punem pe foc,cand sa incalzit adaugam bucatile de ficat si lasam sa fiarba cateva colocote(cat sa luam spuma)

Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam un pic de apa,pasta de tomate si lasam sa fiarba,adaugam rosiile tocate si sucul de rosii,ficatul,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust,

Lasam sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos,la finam adaugam ustuoiul pisat si mai lasam cca 2 min pe foc,

Noi am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ceapa si usturoi