Ficat de porc in sos

de adry88 in Ficat, 29 Oct 2013 | 20175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 300 g rosii in suc
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc in sos:

Ficatul il punem in apa rece si lasam cca 10 min dupa care spalam pana nu mai iese sange,dupa care il punem la scurs.

Punem apa intr-o cratita si punem pe foc,cand sa incalzit adaugam bucatile de ficat si lasam sa fiarba cateva colocote(cat sa luam spuma)

Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam un pic de apa,pasta de tomate si lasam sa fiarba,adaugam rosiile tocate si sucul de rosii,ficatul,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust,

Lasam sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos,la finam adaugam ustuoiul pisat si mai lasam cca 2 min pe foc,

Noi am servit cu mamaliguta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ficat de porc in sos-0
Ficat de porc in sos-1

COMENTARII (12)

adry88

adry88 1

30.10.2013, 10:44

multumesc

Rocsi

Rocsi 1

30.10.2013, 11:03

diana_k

diana_k 1

31.10.2013, 08:25

bunnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!