Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi

de violeta30 in Porc, 12 Ian 2017 | 3318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de ficat de porc
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • condimente
  • piure de cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi:

Taiem ficatul in cubulete si il lasam vreo 10-15 minute in apa rece. 
Pregatim tigaia pentru prajit, in care vom adauga untura si apoi ficatul scurs de apa si acoperim cu un capac. Mai amestecam din cand in cand, sa nu se prinda. Cand e aproape gata, adaugam sarea si condimentele.
Se serveste alaturi de piureul de cartofi si muraturi insotit, bineinteles de un pahar de vin rosu.
S-avem pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu coasta de porc si ciuperci