Ficat invelit in bacon si sfecla rosie

de Ligia Bxl in Ficat, 12 Ian 2011 | 1961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 bucati de ficat de pasare
  • 10 feli de bacon
  • 1 lingura jumatate de smantana
  • 5 bucati de sfecla rosie fiarta
  • sare
  • piper
  • putina faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat invelit in bacon si sfecla rosie:

Se spala ficatii si se dau prin faina apoi se prajesc. Dupa racire ii rulam cu feliile de bacon si prindem cu scobitori apoi aceste rulouri le frigem ori pe gratar ori in cratita.


Razium sfecla rosie care este deja fiarta,apoi amestecam cu smantana putina sare si putin piper,punem aceasta compozitie intr-un vas si il dam la cuptor ptr 5 minute.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat invelit in bacon si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

14.01.2011, 10:18

bun ,bun rau

Ligia Bxl 1

14.01.2011, 13:01

mamaieelena multumesc asa e,a fost bun

tanyapatap 1

24.01.2011, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii si bacon