Ficatei cu mamaliguta

de Laly in Ficat, 3 Noi 2010 | 3865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pasare
  • 300 ml lapte
  • 100 ml vin rosu
  • 100 ml apa
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita busuioc
  • 1/4 lingurita cimbru
  • foi de dafin
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu mamaliguta:

Ficateii se spala in apa rece,se curata de pielite,apoi se pun in lapte si se lasa circa 1 ora.


Tocam ceapa solzisori si o punem la calit.Cand a devenit sticloasa se adauga ficateii si se lasa sa se rumeneasca usor.


Se adauga boiaua,cimbrul,busuiocul,sarea,apa iar la sfarsit paharul cu vin si se amesteca bine.


Se unge un vas termorezistent,se toarna ficateii si se introduc la cuptor la foc mediu.


Aproape de final se toaca sau se piseaza usturoiul si se adauga peste sos.


Se servesc calzi cu mamaliguta si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

vanilla 1

04.11.2010, 13:13

CE ARANJAMENT MISTO AI FACUT!!!

Adinacarla 1

04.11.2010, 15:25

si eu prezenta la o portie...imi place mult

nadina73 1

05.11.2010, 00:56

super ce bine aratasi daca nu ti-e foame si tot nu poti refuza5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

RETETA RECOMANDATA
Ficatei si inimi de pui cu sunculita afumata si mamaliguta