Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ficatul de pui il spalam,curatam de pielita si adaugam intr-o oala cu apa la fiert,
Lasam sa clocoteasca cateva clocote,spumand de cate ori este nevoie,
Intre timp curatam ceapa si tocam marunt
Calim ceapa in uleiul incalzit si cand a devenit transparenta adaugam pasta de tomate,apa,frunza de dafin si ficatul(scurs de zeama),
Lasam sa fiarba cateva minute,
Intre timp punem apa cu sare intr-o oala la fiert
Galustele-intr-un vas batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam apa si treptat faina,(trebuie sa rezulta o compozitia ca o smantana mai groasa)
Cand fierbe apa adaugam cu o lingurita galustele(trecand de fiecare data lingurita prin apa)
Lasam sa fiarba cca 10-15 min,verificam daca sunt gata
Strecuram galustele dupa care le adaugam peste ficatei,adaugam vinul si usturoiul pisat,condimente dupa gust.
Mai lasam putin pe foc,dupa care putem servi,
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult