Ficatei de pui cu galuste

de adry88 in Ficat, 13 Feb 2014 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • 100 ml vin
  • 100 ml apa
  • Galuste de faina
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura apa minerala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu galuste:

Ficatul de pui il spalam,curatam de pielita si adaugam intr-o oala cu apa la fiert,


Lasam sa clocoteasca cateva clocote,spumand de cate ori este nevoie,


Intre timp curatam ceapa si tocam marunt


Calim ceapa in uleiul incalzit si cand a devenit transparenta adaugam pasta de tomate,apa,frunza de dafin si ficatul(scurs de zeama),


Lasam sa fiarba cateva minute,


Intre timp punem apa cu sare intr-o oala la fiert


Galustele-intr-un vas batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam apa si treptat faina,(trebuie sa rezulta o compozitia ca o smantana mai groasa)


Cand fierbe apa adaugam cu o lingurita galustele(trecand de fiecare data lingurita prin apa)


Lasam sa fiarba cca 10-15 min,verificam daca sunt gata


Strecuram galustele dupa care le adaugam peste ficatei,adaugam vinul si usturoiul pisat,condimente dupa gust.


Mai lasam putin pe foc,dupa care putem servi,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Geanina87 1

13.02.2014, 18:35

MotanLaOale 1

13.02.2014, 18:48

adry88 1

13.02.2014, 21:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu prosciutto si usturoi