Ficatei de pui cu galuste

de adry88 in Ficat, 13 Feb 2014 | 7017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • 100 ml vin
  • 100 ml apa
  • Galuste de faina
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura apa minerala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu galuste:

Ficatul de pui il spalam,curatam de pielita si adaugam intr-o oala cu apa la fiert,

Lasam sa clocoteasca cateva clocote,spumand de cate ori este nevoie,

Intre timp curatam ceapa si tocam marunt

Calim ceapa in uleiul incalzit si cand a devenit transparenta adaugam pasta de tomate,apa,frunza de dafin  si ficatul(scurs de zeama),

Lasam sa fiarba cateva minute,

Intre timp punem apa cu sare intr-o oala la fiert

Galustele-intr-un vas batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam apa si treptat faina,(trebuie sa rezulta o compozitia ca o smantana mai groasa)

Cand fierbe apa adaugam cu o lingurita galustele(trecand de fiecare data lingurita prin apa)

Lasam sa fiarba cca 10-15 min,verificam daca sunt gata

Strecuram galustele dupa care le adaugam peste ficatei,adaugam vinul si usturoiul pisat,condimente dupa gust.

Mai lasam putin pe foc,dupa care putem servi,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficăţei de pui pe cartofi la cuptor