Ficatei de pui, imbracati

de lia maria in Ficat, 27 Feb 2012 | 4049 vizualizari

 

Foarte buni si apreciati de familia mea. Sper sa va placa si voua !

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui proaspat
  • 300g slaninuta cu carne(afumata,de casa)
  • 100ml ulei, pt prajit
  • Scobitori

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui, imbracati:

Spalam, portionam ficatul si-l lasam pe prosop absorbant. Intre timp taiem felii lungi si cat mai subtiri de slaninuta. Infasuram rand pe rand bucatile de ficat in feliile de slaninuta si le fixam cu cate o scobitoare. Cand santem gata, incingem uleiul intr-o tihaie si prajim ficateii imbracati pe ambele parti. Bine rumeniti, ii scoatem pe hartie absorbanta. Se pot servi ca fel principal cu diferite garnituri sau ca si aperitiv.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui, imbracati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

27.02.2012, 19:58

mmmm...place

jolygina 1

27.02.2012, 23:55

deliciosi

Bya Ralu 1

11.03.2012, 17:30

ce bin arata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane