Drob din ficat de pui cu condimente indiene

de simona72 in Ficat, 27 Ian 2013 | 3125 vizualizari

 

Daca ficatul de pui pe care-l cumparati nu este pe placul votru,adica bucatile de ficat nu sunt frumoase si intregi si printre ele mai sunt si bucati zdrobite, atunci puteti sa faceti asta...

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui aprox 700-800gr
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • pasta de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 lg garam masala (amestec de condimente )
  • coriandru uscat sau verde
  • 5 oua
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lg unt
  • 1 lg pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pui cu condimente indiene:

Ficatul proaspat pe care l-am cumparat nu era pe placul meu, asa ca ce sa fac cu el??


L-am spalat, l-am curatat de pielite si l-am pus intr-o tigaie cu 2 lg ulei de masline si 1 lg unt,sare si piper proaspat macinat.


Am pus capac pe tigaie ca acesta sa iasa inabusit si nu prajit si l-am lasat pe foc cam 10 minute. L-am pus in robot si l-am maruntit,(il puteti da prin masina de tocat), l-am pus apoi intr-un castron si am pus si celelalte condimente. Am tocat ceapa marunt, ceapa verde la fel si ea, patrunjelul, ardei iute cit doriti de iute, sare si piper dupa gust,2 lg garam masala,coriandru, eu am avut uscat, 5 oua.


Toate acestea le-am amestecat si le-am pus intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu putin pesmet.


Se da la cuptorul incalzit la 170 grade, 50 minute. Cind este gata, eu neavind prapur, am pus 2 felii de cascaval si l-am mai dat putin la cuptor pina cind acesta s-a topit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pui cu condimente indiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

28.01.2013, 09:28

Sim0na 1

28.01.2013, 21:31

simona72 1

29.01.2013, 16:54

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ficatei de pui