Ficăţei de pui traşi în muşchi file

de Simo in Ficat, 15 Apr 2009 | 3607 vizualizari

 

Stiu ca in retea originala se foloseste baconul, dar deoarece nu am avut prin frigider m-am ajutat de muschiul file si ficateii au iesit pur si simpul deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei
  • 10 feliide muschi file
  • ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei de pui traşi în muşchi file:

Se spala ficateii, se scurg de apa, se sareaza si se invelesc in muschiul file. Se prind la capete cu scobitori, se pun intr-un vas de iena , se stropesc cu ulei si cu putina apa. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Merg foarte bine ca aperitive sau ca fel doi langa mamaliguta, normal :)!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei de pui traşi în muşchi file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Catalin 1

11.01.2009, 23:50

Sunt cruzi. Dar cred ca ies buni si tavaliti in unt.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:49

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L