Ficatei imbatati cu vin

de Miha in Ficat, 12 Iul 2009 | 2084 vizualizari

 

Bun e vinul ghiurghiuliu...:)) Hac!

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei imbatati cu vin:

Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent.


Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului.


La fel procedam si cu rosia si usturoiul.


Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul.


Dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.


Se servesc cu cartofi prajiti si salata de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei imbatati cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

12.07.2009, 21:34

Acu sper sa nu fii in chef prea mare si sa vrei fo damigeana.

Oana 1

13.07.2009, 11:25

Ce bine arata ficateii turmentati

ANCA 1

21.07.2009, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare in Dry Cooker