Ficatei in cartofi

de Dulciuri cu Georgiana in Ficat, 18 Mai 2015 | 4375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi vechi sau noi
  • 6 ficatei de pui
  • 6 felii bacon
  • sare,
  • rozmarin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie jumatati si se scobeste fiecare jumatate. Intr-o tava punem putin ulei si putina apa. Spalam bine ficateii, ii taiem pe jumatate. Ii condimentam dupa gust.

Jumatatile de cartofi le condimentam cu sare si rozmarin. In fiecare jumatate de cartof asezam o felie de bacon, peste care punem ficatelul si apoi aducem peste ficatel partea ramasa din felia de bacon si infigem o scobitoare.

Asezam cartofii cu ficatei in tava. Printre ei punem scobitura din cartofi.

Introducem la cuptor pana se rumenesc bine.

TIPS-URI

1

Ficateii se pot fierbe putin inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane