Ficăţei în crustă de bacon

de diaconta in Ficat, 29 Ian 2012 | 6442 vizualizari

 

Poftiţi,poftiţi că sunt încă calzi.

 

INGREDIENTE

 

  • Cativa ficatei de pui (cam 300 gr.am avut eu)
  • 6 felii de bacon
  • Lapte
  • 100 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • Sare,piper
  • Ulei
  • Rozmarin verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei în crustă de bacon:

Ficateii se spala si se curata de pielite.Se pun in lapte si se lasa peste noapte in frigider.

Se scot din lapte si se tamponeaza cu un servetel absorbant.Se condimenteaza cu piper si foarte putina sare,sau deloc daca baconul este sarat.



Se invelesc in feliile de bacon.Se pot pune si cate doi ficatei intr-o felie de bacon,in functie de marimea lor si de latimea feliei de bacon.



Intr-un vas ceramic,punem foarte putin ulei,asezam ficateii,punem apa si vinul.Mai presaram putin piper si frunzulitele de rozmarin.



Punem la cuptor si lasam pana cand scade tot lichidul si se rumenesc frumos deasupra.



Poftă bună !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei în crustă de bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

diaconta 1

03.02.2012, 13:14

Bine ai revenit Horia
au fost buni,atat de buni incat am mancat si eu,ca de altfel nu sunt printre favoritii mei

simona119 1

09.02.2012, 16:02

uau...arata delicios! iar prezentarea, demna de un artist

diaconta 1

09.02.2012, 16:07

Simona,eu nu prea sunt prietena cu "dumnealor ficateii" dar asa cum i-am pregatit,am mancat si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier