Ficatei si gulii umplute

de nico15 in Ficat, 5 Dec 2010 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii
  • 500-600 g de ficatei de pui
  • 150 g de orez
  • 150 g de kaizer,
  • 1-2 cepe
  • 150 g de ciuperci
  • sare, boia
  • Pt design:
  • castravate,
  • morcov,
  • portocale 
  • porumb
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei si gulii umplute:

Guliile se spala si li se va scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care se taie in cubulete mici si se pune la calit alaturi de ciuperci, orezul se pune la fiert 15 minute, cand observam ca este aproape fiert, se scurge si se adauga peste ceapa si ciuperci, continundu-se operatiunea.

Se iau guliile si se umplu cu amestecul rezultat



se va pune intr-o tava de Jena unsa cu unt in prealabil si se va da la cuptor; se verifica din cand in cand,



este gata cand guliilor li s-a inmuiat coaja.



Separat ficateii se spala se curata si se pun pe grill



mare atentie sa nu se arda.

Se va aranja farfuria cu: salata verde(rucola), portocala, porumb, castravete, morcov toate proaspete, exact ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei si gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:15

Arata bine de tot! Si-mi plac gulile!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:05

arata super bine

Panacris 1

29.09.2015, 21:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos