Ficatei si gulii umplute

de nico15 in Ficat, 5 Dec 2010 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii
  • 500-600 g de ficatei de pui
  • 150 g de orez
  • 150 g de kaizer,
  • 1-2 cepe
  • 150 g de ciuperci
  • sare, boia
  • Pt design:
  • castravate,
  • morcov,
  • portocale 
  • porumb
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei si gulii umplute:

Guliile se spala si li se va scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care se taie in cubulete mici si se pune la calit alaturi de ciuperci, orezul se pune la fiert 15 minute, cand observam ca este aproape fiert, se scurge si se adauga peste ceapa si ciuperci, continundu-se operatiunea.

Se iau guliile si se umplu cu amestecul rezultat



se va pune intr-o tava de Jena unsa cu unt in prealabil si se va da la cuptor; se verifica din cand in cand,



este gata cand guliilor li s-a inmuiat coaja.



Separat ficateii se spala se curata si se pun pe grill



mare atentie sa nu se arda.

Se va aranja farfuria cu: salata verde(rucola), portocala, porumb, castravete, morcov toate proaspete, exact ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei si gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:15

Arata bine de tot! Si-mi plac gulile!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:05

arata super bine

Panacris 1

29.09.2015, 21:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu arome chinezesti la gratar