Ficatei si gulii umplute

de nico15 in Ficat, 5 Dec 2010 | 2730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii
  • 500-600 g de ficatei de pui
  • 150 g de orez
  • 150 g de kaizer,
  • 1-2 cepe
  • 150 g de ciuperci
  • sare, boia
  • Pt design:
  • castravate,
  • morcov,
  • portocale 
  • porumb
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei si gulii umplute:

Guliile se spala si li se va scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care se taie in cubulete mici si se pune la calit alaturi de ciuperci, orezul se pune la fiert 15 minute, cand observam ca este aproape fiert, se scurge si se adauga peste ceapa si ciuperci, continundu-se operatiunea.

Se iau guliile si se umplu cu amestecul rezultat



se va pune intr-o tava de Jena unsa cu unt in prealabil si se va da la cuptor; se verifica din cand in cand,



este gata cand guliilor li s-a inmuiat coaja.



Separat ficateii se spala se curata si se pun pe grill



mare atentie sa nu se arda.

Se va aranja farfuria cu: salata verde(rucola), portocala, porumb, castravete, morcov toate proaspete, exact ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei si gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:15

Arata bine de tot! Si-mi plac gulile!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:05

arata super bine

Panacris 1

29.09.2015, 21:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa