Fidelute scazute cu pui

de gabrielasfechis in Pui, 9 Iul 2014 | 9412 vizualizari

 

Ador aceasta mancare. E gustoasa, usoara, se prepara foarte usor si se treceeee.... cu viteza luminii :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fidelute (fasole pastai)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri pasta de tomate sau bulion
  • 1 - 2 linguri smantana varsata
  • 1 piept de pui
  • condimente : sare, piper, usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fidelute scazute cu pui:

Se curata ceapa si morcovul, se spala, se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga si pieptul de pui taiat cubulete si se caleste putin impreuna cu ceapa si morcovul.

Dupa ce s-a calit se adauga 2 cani de apa se lasa la fiert si se condimenteaza cu sare. In momentul in care fierbe apa punem fidelutele spalate si taiate in 3. Dupa ce s-au fiert si a scazut apa aproape de tot, se adauga bulionul , smantana si usturoiul si se mai drege cu sare si piper dupa gust. Se mai lasa 1 minut la fiert.

Se poate servi si rece si cald, deoarece nu este o mancare grasa.

TIPS-URI

1

Nu puneti mult ulei pt calit ceapa si morcovul altfel o sa iasa uleiul la final. 3 -4 linguri maxim.

2

folositi smantana varsata, cea la galetuta o sa arate foarte urat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fidelute scazute cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu piept de pui