File de cod cu cartofi si rosii la cuptor

de Rocsi in Peste, 6 Dec 2011 | 5605 vizualizari

 

Daca tot a fost dezlegare la peste,vreau sa va aduc un preparat cu peste!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de cod
  • 2 cartofi
  • 300 gr de rosii in sos tomat
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • un pahar de vin
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod cu cartofi si rosii la cuptor:

Luam bucatile de file de peste si le portionam.


Condimentam fiecare bucata cu sare si piper,pe ambele parti.


Luam un vas yena si il ungem cu uleiul.


Asezam in el bucatile de peste si le presaram cu patrunjel uscat.


Curatam usturoiul.


Patru catei ii zdrobim si ii punem peste fileuri.


Taiem rosiile in sos tomat cubulete si le imprastiem deasupra pestelui.


Rosia o spalam si o taiem felii si le asezam ca un acoperis,apoi turnam vinul.


Curatam cartofii ,ii spalam si ii taiem pe lung.


Acestia ii punem pe marginea vasului,iar peste taiem usturoiul ramas,bucatele mai mari.


Mai presaram putina sare si piper,acoperim vasul cu capacul si il dam in cuptor.


Aprindem cuptorul si lasam pestele cam 60 de minute.


Spre final, 10 minute, il lasam descoperit si la foc putin mai mare,pentru a se rumeni frumos.


Se scoate cand e gata si serviti!!


Bineinteles alaturi trebuie sa aveti o bere;)!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

07.12.2011, 20:52

mirela

babi5 1

20.06.2013, 19:11

Rocsi 1

20.06.2013, 21:38

Babi multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Cod cu dafin și lămâie