File de cod cu cartofi si tarhon

de Bunica in Peste, 21 Aug 2009 | 4075 vizualizari

 

Am gasit reteta in "Bucataria pentru toti", am preparat-o si o impartasesc si celor carora le place pestele.

 

INGREDIENTE

  • 600g. file de cod
  • 1 kg. cartofi
  • 300 ml. lapte
  • 4 oua
  • 100g. cascaval
  • 1 lamaie
  • 1 leg. patrunjel
  • nucsoara, sare , piper dupa gust
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod cu cartofi si tarhon:

Se curata fileul, se spala si se lasa la scurs. Se taie in bucati , se sareaza , se pipereaza,l.Se curata cartofii, se taie rondele si se pun la fiert cu o lingurita de sare circa 10 min, dupa ce au inceput sa dea in clocot. Se scurg, se lasa sa se raceasca si se aseaza intr-o tava, mai adanca. Intr-un castron se amesteca laptele, ouale, cascavalul ras, sare, piper , nucsoara , tarhon dupa gust. Se toarna amestecul in tava peste peste si cartofi si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit 30 min. Se serveste cald stropit cu zeama de lamaie si presarat cu patrunjel.

 

TIPS-URI

1

un pahar de vin alb merge la fix

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu cartofi si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Miha 1

25.08.2009, 00:06

Poza arata foarte bine,deci o iau ca pe un compliment.

Oana 1

25.08.2009, 00:14

Daaaa, super arata!!

Bucataras 1

25.08.2009, 00:28

Da, a fost un compliment, arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata