File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

de Ancutsa in Crap / Caras, 3 Feb 2019 | 1417 vizualizari

 

File de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.

 

INGREDIENTE

  • 2 filé de crap,
  • 200 ml bere,
  • 150 g făină,
  • 1 ou,
  • Sare după gust,
  • Câteva felii de lămâie şi portocală,
  • Câteva roşii cherry pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de crap in aluat de bere, cu mamaliga:


Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte.


Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă.


Se decorează cu roşioare cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă.



Timp de pregătire: 10 min


Timp de gătire: 30 min


Porţii: 4



Poftă Bună!


Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/02/file-de-crap-in-aluat-de-bere-cu.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap in aluat de bere, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

06.02.2019, 13:53

Bun!

Ancutsa 1

06.02.2019, 14:08

Multumesc, domnule Dante!

mihaelar63 1

25.03.2019, 11:46

Foarte bun. Imi place si pestele si aluatul cu bere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de crap la cuptor