File de curcan cu dovlecel si rosie

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2012 | 1135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de curcan
  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 6 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de curcan cu dovlecel si rosie:

Pieptul de curcan l-am prajit fara ulei in tigaie.


Dovlecelul curatat de coaja l-am taiat in felii lungi. Am prajit in putin ulei de masline feliile de dovlecel si felii de rosii.


Pe o farfurie am asezat 2 felii de dovlecel,una in continuarea celeilalte. Am pus la mijlocul feliei de dovlecel cu bucata de carne pe care am presarat-o cu sare, piper si coriandru macinate, busuioc maruntit.


Pe felia de carne am pus 1/2 felie de cascaval. Am pliat una dintre feliile de dovlecel, am pus deasupra acesteia o alta feliuta de cascaval.


Am pliat si celalalt capat al feliei de dovlecel si am asezat o alta feliuta de cascaval.


Am pus o felie de rosie pe care am presarat-o cu putin busuioc.


Deasupra rosiei am asezat o feliuta de cascaval.


Am pus cate 2 turnulete in cate o tava ceramica si am introdus tavile in cuptorul incalzit la 250 grade Celsius.


L-am lasat in cuptor doar cateva minuta pana s-a topit cascavalul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de curcan cu dovlecel si rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alldaycooking 1

05.08.2012, 22:03

ma bucur ca iti place!

Sim0na 1

07.08.2012, 14:23

faina reteta

iri_iri 1

13.08.2012, 05:36

like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor cu garnitura de orez