File de curcan cu dovlecel si rosie

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2012 | 2323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de curcan
  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 6 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de curcan cu dovlecel si rosie:

Pieptul de curcan l-am prajit fara ulei in tigaie.

Dovlecelul curatat de coaja l-am taiat in felii lungi. Am prajit in putin ulei de masline feliile de dovlecel si felii de rosii.

Pe o farfurie am asezat 2 felii de dovlecel,una in continuarea celeilalte. Am pus la mijlocul feliei de dovlecel cu bucata de carne pe care am presarat-o cu sare, piper si coriandru macinate, busuioc maruntit.

Pe felia de carne am pus 1/2 felie de cascaval. Am pliat una dintre feliile de dovlecel, am pus deasupra acesteia o alta feliuta de cascaval.

Am pliat si celalalt capat al feliei de dovlecel si am asezat o alta feliuta de cascaval.

Am pus o felie de rosie pe care am presarat-o cu putin busuioc.

Deasupra rosiei am asezat o feliuta de cascaval.

Am pus cate 2 turnulete in cate o tava ceramica si am introdus tavile in cuptorul incalzit la 250 grade Celsius.

 L-am lasat in cuptor doar cateva minuta pana s-a topit cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de curcan cu dovlecel si rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu dovlecel