File de pangasius in staniol

de ella 87 in Pangasius, 10 Feb 2011 | 6455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste,
  • rosie,
  • ceapa,
  • condiment peste,
  • usturoi praf,
  • ulei de masline,
  • busuioc,
  • putin unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in staniol:

Am spalat pestele, l-am condimentat, am uns folia de aluminiu cu putin unt, am asezat pestele, am taiat rosia felii si am pus peste peste, ceapa verde, un strop de ulei de masline, busuioc si la cuptor cu el la foc potrivit. Am servit cu cartofi prajiti, dar si cu cartofi natur merge.

POFTA BUNA...by ella

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in staniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cismaru_nicoleta 1

10.02.2011, 21:40

Dar oare pot face pastrav din reteta ta( e singurul peste care-mi place).. ..
Faza cu staniolul o stiam dar nu ma pot obisnui sa renunt la ea.. ...Sotul zicei asa din neam fumam ca turcii

MotanLaOale 1

11.02.2011, 09:03

Dana_Retetegg 1

12.02.2011, 23:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L