File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii

de jolygina in Pangasius, 1 Noi 2010 | 10658 vizualizari

 

cum eu nu prea sunt adepta prajelilor am incercat sa vad o noua combinatie de pangasius,sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • 500g file pangasius
  • 4 oua
  • delicat sau sare si piper
  • pesmet
  • faina
  • pentru piure:500g cartofi
  • pentru sos:300g sos de rosii
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • o lingurita de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii:

condimentam fileul de pangasius pe ambele parti si il dam mai intai prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet

tapetam o tava cu hartie de copt si dupa ce am facut toate bucatile de pangasius le asezam in tava si le dam la cuptor cam 30 min cam pana incepe sa se rumeneasca pesmetul (eu am taiat feliile de pangasius special pentru baietelul meu mai mici spunandu-i ca asa se fac si la Mc donalds si asa de altfel am avut un mare ajutor la aceasta reteta)

cartofii se curata, se pun la fiert cu o lingura de ulei de masline,cand sunt gata ii pasam ,le mai adaugam lapte sau unt dupa preferintele fiecaruia

sosul

punem sucul de rosii la fiert,adaugam sarea si zaharul lasam sa fiarba, adaugam lingurita de faina amestecam bine sa nu se faca cocoloase dupa care la sfarsit adaugam usturoiul pisat

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius