File de porc cu smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 13 Aug 2011 | 2443 vizualizari

 

File de porc cu smantana, o idee delicioasa pentru masa de pranz

 

INGREDIENTE

  • 5 snitele de porc
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3-4 ciupercute
  • faina
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • 2-3 linguri parmesan
  • Patrunjel verde
  • 1 lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu smantana:

File-ul de porc se bate bine(puneti o punga sau folie deasupra pentru a nu se rupe). Se condimenteaza cu sare,piper si chili iute. Se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.


Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc impreuna cu feliile de ciuperci; cand ceapa devine translucida se adauga o lingura de faina si se amesteca bine. Se adauga carnea prajita si se stinge totul cu smantana lichida. Se lasa sa dea intr-un clocot si se opreste focul. Se adauga parmesanul,patrunjelul si mustarul si se amesteca.


File de porc cu smantana se poate servi alaturi de piure de cartofi sau alte legume sau orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

vergi 1

14.08.2011, 18:00

delicios

alinutzika 1

15.08.2011, 22:50

buna idee

Bunica 1

21.08.2011, 08:59

Bun, bun !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
File de porc cu sos aromat la ceaun