File de somon cu cartofi

de Bucataras in Kamis, 26 Mar 2018 | 5279 vizualizari

 

100% natural, 100% sanatos! O reteta minunata, delicioasa si usor de facut alaturi de condimentele Kamis!

 

INGREDIENTE

  • File somon – 2 buc
  • Capere – 1 lingura
  • Baby morcovi – 250 g
  • Rosii cherry – 100 g
  • Ceapa verde- 4 fire
  • Rozmarin proaspat – 2 crengute
  • Rasnita condimente pentru peste Kamis – dupa gust
  • Cartofi albi – 500 g
  • Menta uscata Kamis– 1 lingurita
  • Usturoi granulat Kamis– 1 lingura
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ulei de masline – 80 ml
  • Rasnita sare si piper Kamis- dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somon cu cartofi:

Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.

Intr-un castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat, menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade pentru 20 minute.

 

Fileul de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele. In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de somon cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

26.03.2018, 23:27

Si nouă ne place somonul foarte mult!

Rahela Velicu 1

28.03.2018, 12:05

dantes 1

02.04.2018, 16:58

Bun si sanatos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de somon cu legume en papillote