Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se preincalzeste cuptorul la 210 grade Celsius. Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata, 12-15 minute.
Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Se indeparteaza semintele de la chili, se taie rondele, apoi se toaca rosiile si vanata in cuburi.
Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se gatesc ceapa, usturoiul si chili 2 minute, la foc mediu. Se adauga rosiile si otetul balsamic si se mai gatesc 2 minute.
Se adauga vanata, paprika pudra si jumatate din cantitatea de tapenade si se gatesc 1 minut. Se adauga supa de legume, se acopera cu un capac si se lasa 10-12 minute, pana cand vanata s-a inmuiat. Se adauga sare si piper.
Intre timp, se presara sare si piper pe bucatile de peste, se intorc bucatile si se ung cu restul de tapenade. Se gatesc in cuptor, 6-8 minute.
Se servesc cu orez si ratatouille.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult