Pentru cine are gusturi mai rafinate,recomand aceasta reteta delicioasa;am facut-o din cartea pe care mi-a trimis-o fata mea.
Batem bine ouale intr-un vas impreuna cu un praf de sare, zahar si faina. Adaugam laptele in care am topit ciocolata, amestecam bine apoi adaugam ghimbirul taiat marunt (eu am pus 4 cubulete). Lasam pe foc mic cateva minute apoi rasturnam in tava tapetata cu aluat si dam la cuptor la foc mic 40 minute.
Scoatem din tava numai dupa ce s-a racit bine, taiem felii, pudram cu zahar si servim.
1
obligat, se serveste rece
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro