Fleica de porc coapta

de marianbobosea in Porc, 20 Dec 2019 | 989 vizualizari

 

In cadrul concursului BUNATATI DE CRACIUN va prezint o reteta de fleica minunata. Dureaza putin mai mult prepararea ei ,dar va spun ca este un deliciu! Se topeste in gura nu alta. Sa trecem la prezentarea retetei.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fleica
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita pipe
  • 1 lingura coriandru
  • 4-6 boabe ienibahar
  • 5 catei de usturoi pisat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc coapta:

Pentru inceput se spala fleica, usuca in servetele de hartie prosop,se portioneaza.


Intr-un caston se amesteca toate condimentele+usturoiul ,mai putin ienibaharul.


Cu acest amestec de condimente se maseaza bine fleica.


Se ia folie alimentara, se pune fleica pe folie si se impacheteaza.


Se da la frigider pentru 24 de ore.


Dupa cele 24 de ore se transfera fleica pe hartie de copt punand in fiecare colt al pachetului cate o boaba de ienibahar ,se impacheteaza si se pune intr-o tava.Eu am folosit o un vas de yena.


Cat timp se impacheteaza fleica se incinge la 150 grade.


Introduce tava in cuptor si las-o la temperatura de 150 grade pentru 10 minute,apoi micsoreaza temperatura la 80 grade pentru 4 ore.


Cand au trecut cele 4 ore scoate hartia de copt si mai lasa fleica in cuptor pentru 10 minute,sa se rumeneasca.


Scoate fleica din tava si las-o sa se raceasca.


Se consuma rece .


Sa va fie de folos!


TIPS-URI

1

Fleica sa fie cat mai impanata.

2

Daca nu va plac aceste condimente puteti folosi condimentele agreate,dar nu garantez ca iese tot atat de frageda

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc coapta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

22.12.2019, 19:16

Arata chiar bine!

Panacris 1

23.12.2019, 22:37

Pfff! Savuroasa!

dantes 1

28.12.2019, 11:44

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui picante cu bere si stafide