Fleica la tava

de mihaelar63 in Porc, 13 Mar 2014 | 6393 vizualizari

 

Fleica cu straturile ei intercalate carne , grasime , soric este delicioasa preparata pana se rumeneste . Asa sa se topeasca in gura ,insotita de muraturi . Imagini multe nu sunt nici la final ca nu mult a fost pana ce a disparut . Abracadabra :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica porc feliata
  • 8 catei usturoi
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar vin
  • 1 lingurita boia
  • 1/2 lingurita ,,Eros Pista ''-pasta iute de ardei rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica la tava:

Feliile de fleica se pun in o tava .

Curatati si feliati usturoiul .

Se presara feliute de usturoi , boia si pasta de ardei . Sarati .

Adaugati apa si vinul .

Dati tava cu fleica la cuptorul incins .

Intoarceti din cand in cand carnea sa se rumeneasca pe ambele parti .

Este gata cand este rumenita  putin crocanta si are o frumoasa culoare rosiatica .

Serviti cu garnitura de pireu de cartofi si muraturi preferate .

TIPS-URI

1

Cautati la macelarie fleica gata feliata , astfel veti putea alege bucatile mai slabe . Daca ati lua bucata intreaga ati putea avea surprize , fiind prea grasa in interior .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

14.03.2014, 07:54

ffff bunaaaaaa

laura_n 1

14.03.2014, 14:01

fugi de aici cu descrierea ta ) mai bine ramanea "pulul" acolo )))

Raluca57 1

17.03.2014, 16:51

Ce nebunie!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica la tava cu bere