Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki

de mimmi in Pui, 18 Iul 2011 | 4135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui file
  • condimente:curry,boia dulce,sare,piper
  • pentru sos :
  • 2 castraveti
  • 200 ml iaurt gras
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • cartofi copti la gratar (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki:

Taiem pieptul de pui si cu ajutorul scobitorilor formam fluturasi. Presaram sare si piper pe ambele parti. Si pe o parte ii coloram putin cu boia dulce si curry.


Punem pieptul de pui pe gratar si intre timp pregatim sosul tzatiki: Curatam castraveti si ii dam pe razatoare. Amestecam iaurtul cu ulei de masline,sucul de la lamaie,usturoiul pisat si castravetii. Condimentam cu sare,piper si marar. Servim totul langa cartofi copti . Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

18.07.2011, 20:57

ce fluturasi mumosi

mamaieelena 1

19.07.2011, 09:35

Bya Ralu 1

03.02.2013, 21:45

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat