Focaccia cu carne si rosii cherry

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 4417 vizualizari

 

Ca nu se poate una singura cand focaccia permite ataaata libertate si creativitate :P

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 12,5 gr drojdie
  • 30 ml ulei de masline
  • 100 ml apa calduta
  • 50 gr malai
  • 100 gr carnat
  • 7 rosii cherry
  • frunze de busuioc maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu carne si rosii cherry:

Pregatirea aluatului este aceeasi cu cea de la Focaccia cu ceapa si masline.

Dupa ce intindem aluatul in forma, il presaram cu malai si de la o distanta de 30 cm umezim malaiul cu un spray. Lasam la caldura inca 15 min.

Intre timp, feliem carnatul si rosiile.

Aranjam/aruncam aiurea :) rosiile si carnatul si apoi garnisim cu frunzele de busuioc maruntite.

Tinem la cuptor cca 30 min, la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu carne si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete de rosii cu busuioc proaspat