Focaccia cu carne si rosii cherry

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 2430 vizualizari

 

Ca nu se poate una singura cand focaccia permite ataaata libertate si creativitate :P

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 12,5 gr drojdie
  • 30 ml ulei de masline
  • 100 ml apa calduta
  • 50 gr malai
  • 100 gr carnat
  • 7 rosii cherry
  • frunze de busuioc maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu carne si rosii cherry:

Pregatirea aluatului este aceeasi cu cea de la Focaccia cu ceapa si masline.


Dupa ce intindem aluatul in forma, il presaram cu malai si de la o distanta de 30 cm umezim malaiul cu un spray. Lasam la caldura inca 15 min.


Intre timp, feliem carnatul si rosiile.


Aranjam/aruncam aiurea :) rosiile si carnatul si apoi garnisim cu frunzele de busuioc maruntite.


Tinem la cuptor cca 30 min, la 180C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu carne si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

02.07.2011, 09:24

o felie si eu

adry88 1

02.07.2011, 14:28

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:06

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu rosii in foietaj