Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 7632 vizualizari

 

perfecte pentru cina sau pachetel

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa calduta
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 270 gr. branza proaspata de vaci
  • 3 linguri faina de in
  • 3 linguri seminte de in
  • 50 gr. seminte de floarea soarelui
  • 50 gr. branza telemea de vaca
  • cca 200 gr. faina alba
  • 1 ou
  • masline negre
  • cascaval ras
  • branza telemea rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre:

Drojdia se pune intr-un vas,se adauga sarea si zaharul, se amesteca pana devine lichida.

Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si de floarea soarelui,galbenusul, 50 gr. branza telemea, 275 gr. branza proaspata de vaci.

Amestecam, adaugam apoi faina alba si framantam un aluat elastic pe care-l lasam 30minute la dospit in loc ferit de curenti (acoperit cu un prosop curat de bucatarie).

Dupa ce aluatul  si-a dublat volumul,il intindem pe masa de lucru infainata.

Ungem o tava cu ulei, asezam aluatul in tava, il ungem cu albus de ou, asezam din loc in loc masline negre.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Peste aluatul din tava presaram cascaval ras si branza telemea.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana capata culoare aurie toppingul de cascaval cu branza.

Lasam la racorit,portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu seminte,branzeturi si masline negre" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline, rosii si busuioc