Focaccia din fulgi de cartofi cu rosii si masline

de Valclaudia in Piine, 29 Apr 2017 | 1245 vizualizari

 

Reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 500 ml apa calduta
  • 5 linguri cu varf fulgi de cartofi
  • cca 50 ml ulei
  • 350-400 gr faina alba
  • susan
  • masline negre feliate
  • rosii cherry

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia din fulgi de cartofi cu rosii si masline:

Preincalziti cuptorul la 200 grade C.


Drojdia se pune intr-un castron incapator, impreuna cu sarea si zaharul.


Adaugam apa calduta, lasam 1 minut, sa se umfle fulgii de cartofi.


Adaugam apoi faina, picuram din cand in cand, ulei, incorporam.


Tapetam tava cu hartie de copt.


Aluatul va fi unul moale, dar destul de ferm.


Cu mana unsa de ulei, aplatizam aluatul uniform in tava.


Presaram seminte de susan.


Asezam din loc in loc, rondele de rosii cherry si de masline negre.


Dam tava la cuptor pentru 30 minute, pana se rumeneste.


Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.


Servim fierbinte, alaturi de un pahar de suc de rosii.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia din fulgi de cartofi cu rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

01.05.2017, 12:56

Gherca Daniela 1

01.05.2017, 19:19

Faina!

CameliaR 1

01.05.2017, 19:58

Mm, cred ca merge de minune la micul dejun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Preanici, sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

ieri la 21:48

Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

ieri la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

pe 26.09 la 20:29

Vinete cu ton si cascaval la cuptor

de oanapl 6

pe 26.09 la 18:16

RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi