Focaccia din fulgi de cartofi cu rosii si masline

de Valclaudia in Piine, 29 Apr 2017 | 1432 vizualizari

 

Reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 500 ml apa calduta
  • 5 linguri cu varf fulgi de cartofi
  • cca 50 ml ulei
  • 350-400 gr faina alba
  • susan
  • masline negre feliate
  • rosii cherry

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia din fulgi de cartofi cu rosii si masline:

Preincalziti cuptorul la 200 grade C.


Drojdia se pune intr-un castron incapator, impreuna cu sarea si zaharul.


Adaugam apa calduta, lasam 1 minut, sa se umfle fulgii de cartofi.


Adaugam apoi faina, picuram din cand in cand, ulei, incorporam.


Tapetam tava cu hartie de copt.


Aluatul va fi unul moale, dar destul de ferm.


Cu mana unsa de ulei, aplatizam aluatul uniform in tava.


Presaram seminte de susan.


Asezam din loc in loc, rondele de rosii cherry si de masline negre.


Dam tava la cuptor pentru 30 minute, pana se rumeneste.


Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.


Servim fierbinte, alaturi de un pahar de suc de rosii.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia din fulgi de cartofi cu rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

01.05.2017, 12:56

Gherca Daniela 1

01.05.2017, 19:19

Faina!

CameliaR 1

01.05.2017, 19:58

Mm, cred ca merge de minune la micul dejun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute de dovlecei galbeni
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

RETETA RECOMANDATA
Placinte englezesti