Foi de napolitane cu crema de rahat

de MotanLaOale in Prajituri, 11 Feb 2015 | 21975 vizualizari

 

De la Panacris luata si de Motan executata! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi napolitane
  • 1 pachet Rama mit Butter
  • 500g rahat diverse culori
  • 5 linguri nuca cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 400g dulceata de visine
  • crema de ciocolata pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane cu crema de rahat:

Rahatul se taie bucati mici si se pune la topit intr-un vas, la foc mic cu 250ml apa, amestecand intruna.


Cand se obtine o pasta omogena se adauga rama, nuca de cocos, zaharul vanilat si se amesteca pana se omogenizea.


Dulceata de visine am bagat mixerul vertical in ea ca sa devina gem omogen. (daca folositi gem nu mai este nevoie)


Se tapeteaza o tava (de dimensiunea foii de napolitana) cu folie transparenta.


Se pune prima foaie de napolitana in tava.


Se unge cu crema de rahat, 5-6 linguri intinse uniform.


Se pune a doua foaie de napolitana care se unge si ea cu crema de rahat.


Se pune a treia foaie si se unge cu dulceata de visine.


Se pune a patra foaie, se unge cu crema de rahat si se pune si ultima foaie.


Prajitura se acopera cu folie alimentara, se pune deasupra un tocator cat mai aproape de dimensiunea tavii si deasupra o greutate.


Se lasa pana a doua zi la rece sub greutate.


A doua zi se pune glazura deasupra si se portioneaza.


Se taie cu un cutit subtire si foarte ascutit. (nu este prea usor)


Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice gem va place.

2

Este buna si neglazurata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitane cu crema de rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

20.02.2015, 15:59

Carmen_g 1

10.03.2015, 14:29

Ce bine arata prajiturica!

MotanLaOale 1

10.03.2015, 14:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu cocos