Foietaj cu crema banane si nutella

de - Andreea - in Dulciuri, 3 Aug 2015 | 2081 vizualizari

 

Peste tot pe Facebook vezi filmuletul cu super rapida inghetata de banane...ingheti bananele apoi le faci pasta si iata inghetata. Am realizat si eu acest desert rapid plecand dela aceasta inghetata ....dar daca imi pot spune parerea sincera...asta inghetata nu e! Mai degraba crema de banane, mai exact pasta de babane ce o dam copiilor micuti micuti doar ca in plus e tinuta la congelator ... si nimic mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 3 banane
  • unt
  • nutella
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema banane si nutella:

Mai intai avem nevoie de banane bine coapte. Le decojim si le feliem rondele subtiri . Le asezam pe o tava si dam la congelator . Eu le-am tinut pana seara .


Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .


Eu am am ales sa fac doua forme... dreptunghiulare si forme de cosulete.


Pentru formele de cosulete am taiat din aluat 4 cercuri. Formele le-am uns cu unt si am asezat foietajul asezand usor marginile.


Restul de foietaj l-am taiat in forme dreptunghiulare.


Am pus foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade. Cand foietajul este gata, il scoatem din cuptor si il lasam sa se racoreasca.


Separat scoatem feliile de banane din congelator, le punem in robot si mixam la viteza maxima pana devin o crema (pasta) .


Asezam crema de banane pe foietaj si ornam cu nutella.


Se servesc IMEDIAT !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema banane si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Moni_alex 1

05.08.2015, 10:21

foarte bun!

- Andreea - 1

05.08.2015, 17:25

Moni

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura" Superba"