Foietaj cu crema banane si nutella

de Andreea Caroline in Dulciuri, 3 Aug 2015 | 1409 vizualizari

 

Peste tot pe Facebook vezi filmuletul cu super rapida inghetata de banane...ingheti bananele apoi le faci pasta si iata inghetata. Am realizat si eu acest desert rapid plecand dela aceasta inghetata ....dar daca imi pot spune parerea sincera...asta inghetata nu e! Mai degraba crema de banane, mai exact pasta de babane ce o dam copiilor micuti micuti doar ca in plus e tinuta la congelator ... si nimic mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 3 banane
  • unt
  • nutella
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema banane si nutella:

Mai intai avem nevoie de banane bine coapte. Le decojim si le feliem rondele subtiri . Le asezam pe o tava si dam la congelator . Eu le-am tinut pana seara .


Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .


Eu am am ales sa fac doua forme... dreptunghiulare si forme de cosulete.


Pentru formele de cosulete am taiat din aluat 4 cercuri. Formele le-am uns cu unt si am asezat foietajul asezand usor marginile.


Restul de foietaj l-am taiat in forme dreptunghiulare.


Am pus foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade. Cand foietajul este gata, il scoatem din cuptor si il lasam sa se racoreasca.


Separat scoatem feliile de banane din congelator, le punem in robot si mixam la viteza maxima pana devin o crema (pasta) .


Asezam crema de banane pe foietaj si ornam cu nutella.


Se servesc IMEDIAT !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema banane si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Moni_alex 1

05.08.2015, 10:21

foarte bun!

Andreea Caroline 1

05.08.2015, 17:25

Moni

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Un altfel de cremsnit