Foietaj cu nuca

de Valclaudia in Dulciuri, 26 Iul 2014 | 8960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 200 gr. nuca macinata
  • 2 albusuri
  • 1 praf de sare
  • 6 linguri zahar tos
  • 1 lingura karob (sau cacao)

pentru uns:

  • 2 galbenusuri
  • nuca macinata
  • zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuca:

Aluatul foietaj trebuie lasat sa se dezghete la temeratura camerei.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 6 linguri zahar tos.


Adaugam nuca macinata si pudra de roscove,amestecam cu lingura sa nu se lase spuma.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Aluatul se portioneaza, patrate sau dreptunghiuri, in functie de preferinte.


Jumatatea unei bucati va ramane ca baza, cealalta parte (de deasupra) o peroram cu o rola speciala de decupat aluaturi


Asezam cate o lingura/lingurita de umplutura cu nuca pe jumatatea intreaga a fiecarei bucati.


Acoperim nuca,cu partea perforata. Ungem pateurile obtinute cu galbenus, presaram zahar tos si nuca macinata.


Dam tava la cuptor pana se umfla/ coace aluatul foietaj, mai exact pana se rumenesc pateurile frumos ;)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

27.07.2014, 11:49

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:31

MOKUSKA 1

28.07.2014, 09:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nuca