Foietaj cu ton

de - Andreea - in Ton, 3 Apr 2014 | 4403 vizualizari

 

Se stie ca seara pozele nu ies ca de revista :))) ... dar va asigur ca reteta este absolut delicioasa !!! Merita incercata !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 200 gr ton in ulei masline
  • 150 gr porumb dulce
  • 1/4 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ton:

Scoateti foietajul din timp pentru a putea ajunge la temperatura camerei .


Ceapa o tocam cat mai marunt si o calim in putin ulei de masline.Adaugam tonul si porumbul dulce .LAsam sa se caleasca impreuna amestecand de cand in cand cu o lingura de lemn.


Intindem foaia de foietaj si o impartim in trei parti ( insa fara a taia aluatul ) .


Partile exterioare le taiem in fasii.


Punem in mijloc umplutura cu ton si alternam cu fasiile de foietaj


Punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dal la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15-20 minute.


Este bun atit cald cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

03.04.2014, 18:48

merisor 1

04.04.2014, 08:20

Cat de bine arata!

- Andreea - 1

04.04.2014, 19:55

Meri ... muah

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton, ardei si masline