Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 6615 vizualizari

 

 Ma gandesc de 10 minute cum sa numesc preparatul, dar pentru ca azi nu prea pot sa gandesc, nu mi-a venit nicio idee, asa ca am lasat-o asa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj de la frigider
  • 300 gr piept de pui
  • 150 gr spanac congelat
  • 60 gr cascaval ras
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru mainat
  • rozmarin
  • 1 ou ptr uns (batut cu 1 lingura lapte)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci:

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. Il punem in uleiul incins intr-o tigaie si  amestecam usor pana incepe sa se rumeneasca. Punem spanacul usor dezghetat si amestecam usor pana scade zeama. Adaugam sare, piper si rozmarin, amestecam si dam jos. Lasam compozitia sa se raceasca, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite bine si cascavalul. Amestecam bine. Intindem foietajul pe un blat de lemn. Intindem compozitia pe treimea din mijloc a aluatului, in lungime, iar marginile aluatului le  crestam usor oblic cu un cutit ascutit. Aducem  cate o bucata din margine spre partea cealalta, alternand partea stanga cu cea dreapta. Asezam foietajul pe hartie de copt intr-o tava. Ungem aluatul cu oul batut si il dam la cuptor la  200 grade C, pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de orez