Fondant din bomboane marshmallow

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 6599 vizualizari

 

am promis de mult ca pun reteta, acum am gasit pozele prin calculator si m-am hotarat sa o postez...inainte faceam eu pasta acasa, insa imi place mult mai mult cum iese fondantul din bomboane marshmallow si cu siguranta asa o sa fac mereu, plus ca nu mai muncesti atat.

 

INGREDIENTE

  • o punga bomboane marshmallow de 100 de grame
  • aproximativ 300 de grame de zahar pudra ( am gasit coronita si pot spune ca este mult mai bun decat margaritar, care tot timpul l-am gasit numai bulgari) trebuie sa precizez ca zaharul trebuie cumparat nu facut in casa, pentru ca cel cumparat contine amidon.
  • 2 linguri de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondant din bomboane marshmallow:

Punem bomboanele intr-o oala peste care vom pune cele 2 linguri de apa si le topim la baine marine, amestecand continuu.


Dupa ce s-au topit incepem sa daugam zaharul pudra amestecand cu lingura, din momentul in care nu se mai poate amesteca cu lingura incepem sa framntam cu mana,


Trebuie sa iasa ca un aluat moale si pufos.


Ne ungem mainele cu ulei de fiecare data cand il lucram.


Dupa ce l-am famantat bine il invelim intr-o folie si-l dam la frigidre pana a 2 a zi.


Se poate pastra o luna in frigider.


Eu din el am facut doar ornamente, pentru a a coperii un tort trebuie cantitate dubla, tripla, in functie de cat de mare este tortul.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant din bomboane marshmallow" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

cismaru_nicoleta 1

10.03.2011, 14:19

Ce intreresant...nu am auzit niciodata de bomboane din astea...asa scrie pe punga lor,sau cum??.,,,,foarte frumose ornamente ai facut...

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2011, 14:36

ms nico, da asa scrie, vezi ca am poza si cu punga si o sa-ti dai seama daca le vezi care sunt...

adry88 1

09.06.2011, 15:56

superbe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahăr (fondant) homemade