Fondant marshmallow

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 21 Mai 2010 | 11120 vizualizari

COMENTARII (38)

Dana Cristea - pusikmea 1

27.08.2010, 08:17

dia, cu mare placere, poate te incumeti acum, chiar nu este greu, iti trebuie doar rabdare

Dorothea 1

06.09.2010, 16:22

Interssant, nu cunosc reteta asta. Dar dece zici Fondant de Marshmallows, daca nu ai inauntru?

Dana Cristea - pusikmea 1

06.09.2010, 21:49

pentru ca din pasta asta se fac si bomoanele Marshmallows

Dorothea 1

06.09.2010, 22:38

Ah Cool!! Nam stiut! Mersi

jolygina 1

06.09.2010, 23:12

intradevar merita sa stea la loc de cinste reteta asta asa cum ai axplicat-o asa ca mii de felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 07:35

gina, ms mult

Dorothea 1

07.09.2010, 10:27

Pusikmea,
mersi! Ea zim te rog, daca vrei, cit iti ese din preparatia asta? 1,5 kg? Nu ti se rupe, daca il faci fin de tot?

O sa va pun, cind am tim si eu o reteta, care imi place miie, dar aia se face din marshmallows cumparate...

Chiar asi trebuie sa incerc si eu, cu reteta ta.

Si, daca faci de exemplu o floare, se face repede tare? Adica tare de tot?
Mersi

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 10:40

nu stiu sa-ti zic exact cat iti iese din 1,5 kg, eu respect reteta asa cum e ea, e posibil sa nut-i iasa, sa sti ca iese destula, eu din compozitia asta am imbracat tortul asta http://www.bucataras.ro/retete/9368/tort-camasa-de-politist.html si mi-a mai si ramas pasta......si o poti tine o luna la frigider invelita in folie, daca faci o floare se intareste destul de repede, insa nu tare de tot, nu e nici o diferenta intre pasta facuta din bomboane si pasta asta, deci cum iti iese aia asa iese si astasper ca m-am exprimat cum trebuie si ai inteles, daca pot sa te mai ajut cu ceva, sa-mi sp...cu toate ca nu sunt eu experta, insa atat cat stiu o fac cu mare drag

Dorothea 1

07.09.2010, 14:24

Mersi frumos! Am inteles foarte bine! Am vrut sa vad, unde am mai putin de lucru...
Sa cumbar marshmallow, ca nu costa mult, sau sa fac cu reteta ta... trebuie sa vad.

Mersi mult!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.09.2010, 16:21

cu placere,

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 12:49

Astazi fac si eu fondant! sa vezem cum o sa imi iasa! si tot dupa ideea ta voi face trandafirasii pentru tort (cu sugus)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2011, 19:36

Dya si eu am facut azi fondant, dar de ce sa te chinui sa faci trandafirii din sugus cand ii poti face din fondant, se modeleaza f usor uite aici cum sa-i faci http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-mouse-de-capsuni-7791.html sper ca n-am vazut prea tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fondant din bomboane Marshmallow