Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 8093 vizualizari

 

inca nu s-au racit. Va astept......

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • cateva linguri de branza Ceva Fin cu smantana
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf:

Dezghetam aluatul foietaj. Il intindem pe masa de lucru.


Il portionam dupa preferinta.


Ungem fiecare bucata de foietaj pana la jumatate cu crema Ceva Fin, cealalta jumatate o crestam, vezi foto.


Adaugam cate o lingura de branza de burduf pe partea unsa cu Ceva Fin, acoperim, presam cu degetele marginile, asezam portiile in tava pe hartie de copt, le ungem cu ou batut si le dam la copt, la temperatura mare pana se rumenesc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nilgun 1

14.09.2013, 23:17

fffff bun

alilianaa 1

15.09.2013, 07:32

ce buuun

bianca92 1

14.10.2013, 21:17

sunt convinsa ca sunt mult mai bune decat forneti de la magazin. bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet si cascaval