Frappe

de Angelina_Elena in Bauturi, 23 Iun 2012 | 6308 vizualizari

 

Intr-o zi torida de vara, cand simti ca te topesti ca inghetata merge de minune un FRAPPE rece, cu cateva cuburi de gheata!;;)...reteta de Frappe am vazut acum cateva zile la Edith!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita cappucino de ciocolata
  • zahar (pudra) dupa gust (eu am pus zaharina)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe:

Punem 200 ml lapte la congelator intr-un recipient de plastic pentru cca. 60-90 de minute pana cand acesta este aproape inghetat.

Dupa ce a laptele a inghetat, il scoatem din recipientul de plastic si il punem in vasul de la blender, apoi adaugam zaharul, ness-ul si praful de cappucino. Blenduim totul pana ne rezulta o compozitie spumoasa. Daca compozitia este prea groasa putem adauga laptele ramas (50 ml).

Se serveste imediat cu cateva cuburi de gheata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:56

bun,bun

Angelina_Elena 1

24.06.2012, 14:20

multumesc Mamaie!

alba_zori 1

11.07.2012, 20:34

ce super arata frappeul tau,si eu vreau...si ce spuma deasupra mmmmmmm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cappuccino frappe