Caffe Frappe cu inghetata de vanilie

de Bucataras in Cafea, 4 Iul 2017 | 1093 vizualizari

 

Astazi m-am gandit sa pregatim o bautura cremoasa cu inghetata si cafea: Caffe Frappe cu inghetata de vanilie, ingredientul perfect de care ai nevoie in momentele de relaxare.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • un espresso
  • 1 lingurita zahar
  • 2 cupe de inghetata
  • 100 de ml de lapte
  • 20 ml de frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caffe Frappe cu inghetata de vanilie:

Vom folosi un espressor Breville si un blender.


Pentru inceput, vom prepara un espresso. Pune in pahar espresso si zaharul, apoi amesteca-le cu o lingurita. Acum pune in blender inghetata, laptele si frisca lichida si mixeaza-le timp de 45 – 60 secunde, pana capata textura unui milkshake. Apoi toarna-l peste mixul de cafea cu zahar. La final, daca doresti, poti adauga frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caffe Frappe cu inghetata de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kytz 1

10.07.2017, 18:19

noiinbucatarie 1

17.07.2017, 11:25

Valclaudia 1

29.07.2017, 06:25

prezent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Oishr - Cafea cu ghimbir din Yemen