Lichior de capsuni

de gaby_gabytza in Bauturi, 25 Iun 2013 | 9397 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe alt site

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg capsuni
  • 1,5 l alcool
  • 500 g zahar
  • 1 lamaie
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lichior de capsuni:

Spalam capsunile si le dam codita jos. Asezam jumatate din capsuni intr-un borcan de 3 l apoi cateva fire de menta si deasupra coaja de la lamaie. Adaugam restul de capsuni, menta si deasupra stoarcem zeama de la lamaie. Dupa ce am terminat adaugam zaharul cu alcoolul si inchidem capacul borcanului bine. Lasam borcanul la intuneric minim 2 saptamani (dar il mai scuturam din cand in cand).


Dupa aceste saptamani strecuram lichiorul de capsuni iar capsunile le punem la congelator(le putem folosi la prajituri).

Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

25.06.2013, 22:39

Rocsi 1

25.06.2013, 22:50

Mmmmm. Vreau si eu sa gust

gaby_gabytza 1

26.06.2013, 09:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata