Frappe cu piersica

de Andreea Caroline in Bauturi, 24 Iun 2013 | 978 vizualizari

 

Foarte racoritor ...

 

INGREDIENTE

  • 1 piersica mare din compot
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura iaurt
  • 1/2 lingurita ciocolata lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe cu piersica:

Se mixeaza cu ajutorul blenderului piersica cu laptele si iaurtul.


Se adauga ciocolata lichida si se mixeaza bine pina se obtine o compozitie densa si spumoasa.


Se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe cu piersica" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

24.06.2013, 12:39

Cris2711 1

24.06.2013, 13:31

racoritor si bun

merisor 1

24.06.2013, 15:12

Ce bun ar fi acum pe caldura asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciresata din cirese amare