French toast cu iaurt in dry cooker

de VanessaAli in Sandvisuri, 13 Mai 2017 | 147 vizualizari

 

Paine in ou, friganele sau french toast, ceea ce imi place la acest preparat este ca merge si ca "mancare sarata", dar si la desert (mhhm, mai ales cu miere). 
Din cauza ca se gateste prin prajire in ulei, am evitat mult timp sa mai mananc.
Azi am ales o varianta mai sanatoasa si pot sa va spun ca este exact la fel de gustoasa. Va indemn sa incercati si sa-mi dati un feedback. Se face foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie groasa de paine de casa
  • 1 ou si un albus
  • 3 linguri de lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 g telemea de vaca (optional)
  • iaurt pentru servire
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu iaurt in dry cooker:

Batem oul si albusul cu laptele si sarea. Taiem felia de paine in cuburi si o punem peste ou. Lasam 10' sa se imbibe.


Punem dry cooker-ul pe aragaz, taiem telemeaua in cubulete mici si o punem in tigaie. Cand incepe sa se topeasca bine, turnam painea inmuiata in ou si acoperim cu capacul. Dam aragazul la minim si lasam 5' pe o parte, apoi intoarcem si lasam 4' pe cealalta parte.


Luam din tigaie si punem in farfurie. Se poate servi imediat cu iaurt sau kefir.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu iaurt in dry cooker" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

13.05.2017, 21:25

bun

VanessaAli 1

13.05.2017, 21:34

Multumesc

mihaelar63 1

13.05.2017, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piscoturi, iaurt si mandarine