Sandwich cu Mozzarella Gourmet by Delaco, bacon si anghinare

de AlexTeacher in Sandvisuri, 23 Dec 2015 | 1968 vizualizari

 

Cam asta a fost mic-dejunul meu in ultima vreme. Singura diferenta e ca-l mananc intotdeauna noaptea pe la 00:00 - 01:00 :))

 

INGREDIENTE

    • Mozzarella Gourmet Delaco – 200 g
    • Paine toast (fara coaja) – 6 buc
    • Bacon feliat – 6 felii
    • Chives – 9-10 bete
    • Inimi de anghinare (borcan) – 6 buc
    • Piper – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu Mozzarella Gourmet by Delaco, bacon si anghinare:



  • Pune feliile de paine intr-o tava cu hartie de copt;




  • Da pe razatoare mozzarella si presara pe feliile de paine;




  • Toaca chives-ul si bacon-ul marunt si adauga-le si pe-acestea deasupra;




  • Incinge cuptorul la 200 de grade si introdu tava acolo pentru cateva minute;




  • Cand s-au gratinat, scoate-le si adauga felii de anghinare si piper pe deasupra;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu Mozzarella Gourmet by Delaco, bacon si anghinare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

24.12.2015, 20:28

Si eu vreu mic dejun din asta, dac mi-ar face carevaa

dantes 1

28.12.2015, 07:26

Super!

Xandrinne 1

28.12.2015, 09:02

Delicios!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian